Help ons

Zonder donaties kan Faunavisie Wildcare niet bestaan. Als u de inheemse fauna in de regio een warm hart toe draagt, wordt dan vandaag nog donateur of sponsor! Wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken, dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger.

Met uw bijdrage kunnen we de kwaliteit van de verzorging, voeding en opvangfaciliteiten optimaal houden. Daarnaast is het nodig om een financiële buffer op te bouwen voor calamiteiten zoals olierampen en extreme weersomstandigheden. Iedere euro is welkom.

Supporter worden

Door supporter te worden helpt u ons en de dieren enorm. Het is heel eenvoudig om supporter te worden. Klik op de button en vul het formulier in. U helpt ons voor maar € 5,50 per kwartaal.

Sponsor worden

Sponsor ons met een vast bedrag per jaar, of koppel uw sponsoring aan één dier of dierenverblijf (bijv. de zeevogel revalidatie vijver). We kunnen uw bedrijfslogo aan uw sponsoring verbinden en op de site plaatsen. 
Als sponsor wordt u natuurlijk uitgenodigd voor de jaarlijkse sponsordag! Sponsors ontvangen tweemaal per jaar het Wildcare journaal.

Ons bank rekeningnummer is: NL60abna044 86 029 46t.n.v. Stichting Faunavisie Wildcare.

Voor meer informatie, e-mail info@faunavisie.nlfaunavisie.nl of bel ons op 0595 – 46 42 10 of 06 – 51 70 19 96.

Internships at Wildlife Rehabilitation Centre

Faunavisie Wildcare is a wildlife rehabilitation centre, and we welcome international and national volunteers to help out at the centre. There are volunteer places for experienced animal carers and educators, but we also accept volunteeres without relevant experience.

Contact us for more information about volunteering at our wildlife centre.

Donateur worden

Wordt donateur voor maar € 24 per jaar. Meer mag natuurlijk ook! Donateurs ontvangen tweemaal per jaar het Wildcare journaal.

Vergeet niet uw naam en adres gegevens te vermelden met eventueel uw e-mailadres. U bent van harte welkom op de jaarlijkse donateursdag.

Doneer door te storten op rekeningnummer: NL60abna044 86 029 46, t.n.v. Stichting Faunavisie Wildcare. Via onderstaande button kunt u eenvoudig een iDEAL betaling doen.

Eenmalige donatie

Doe eenvoudig een eenmalige donatie van 25 Euro door op onderstaande button te klikken.

Ga met Faunavisie voor glasvezel!

Razendsnel glasvezel internet is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 11 mei 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Exclusief bij Faunavisie krijg je bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En wij als vereniging ook nog eens € 50!
Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via Faunavisie en we profiteren allemaal! Let op: niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc etc!

Meer weten? Klik dan op de volgende link: https://faunavisie.nl/ga-samen-met-faunavisie-voor-glasvezel

Vrijwilligers

Een handje meehelpen? Je hebt geen ervaring of speciale kennis nodig om ons te helpen.
Er is plaats voor gemotiveerde vrijwilligers en leerlingen van het AOC-Terra niveau 3 en 4 (we hebben een AEQUOR certificering).
Meld je nu aan als vrijwilliger door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijven als vrijwilliger